PORTFOLIODAG 2020

Altijd al een foto à la Doutzen Kroes op Instagram willen plaatsen of in je portfolio... Die droom kan werkelijkheid worden. Wij gaan een professionele fotoshootdag organiseren waarbij jij in het middelpunt staat en waar je een topmodel kan zijn. Een unieke ervaring, maar vooral een middagje lol en een Insta-worthy foto die jou van je bijzonder kant laat zien. Ben je onder de 18+ dan ben je ook welkom, er moet dan wel een ouder bij de fotoshoot aanwezig zijn. Wil jij de professionele fotoshoot?  Schrijf je dan nu in. (Inschrijfformulier onderaan de pagina)
 
Op deze dag zullen er 3x een mua(h)'s, 2x Art Director(stylist) en 4x fotografen aanwezig zijn. Er is ruimte om 9 modellen uit te nodigen voor deze dag. Er worden in verschillende fotostudio’s en op een buitenlocatie foto’s gemaakt. 
 
DE BUITENLOCATIE:
Buiten de Locatie zijn er een 4-tal lifestyle locatie geregeld in de omgeving waar je gefotografeerd kan worden (Dit in overleg met de fotograaf):
 
1 - Industrueel ingerichte Kapsalon
2 - Deen Supermarkt
3 - Cafe
4 - Bouwplaats (School in aanbouw, Beton en Staal)
 
HOE ZIET ZO'N DAG ERUIT:
De Portfoliodag wordt verdeeld in blokken van 1,5 uur (make-up time). In het inschrijfformulier kan je aangeven hoe laat je aanwezig zou kunnen zijn zodat je ingedeeld kan worden op deze dag. Zo proberen we de wachttijd voor de modellen tot een minimum te beperken. Na de make-up ga je naar de beschikbare fotostudio's waar je door verschillende fotografen gefotografeerd wordt. De Art Director's laat je poses aannemen die je zelf niet had kunnen bedenken waardoor je fashionable gefotografeerd kan worden. Er bestaat ook de mogelijkheid om een kledingwissel te doen. Er is een ruimte waar je kan omkleden. Na de fotostudio shoot kan je naar buiten voor een buitenshoot.
 
DATUM EN TIJD:
Datum en tijdstip nog onbekend. 
 
WIE ZOEKEN WE:
Voor deze foto portfoliodag zoeken we 9 verschillende fotomodellen. Je moet als model wel evaring hebben om mee te kunnen doen. De modellen worden uitgenodigd voor de verschillende thema's, dit kan je bij de inschrijving kenbaar maken voor welke thema je een portfoliofoto wil. Je kan meerdere thema's selecteren in het formulier. We kunnen helaas niet iedereen uitnodigen. Er zal een selectie moeten worden gemaakt uit de ingezonden inschrijvingen, Vergeet niet je beste foto bij de inschrijving bij te voegen. Bij de thema "Models Choice" dien je zelf een moodboard te maken en deze in te sturen. Modellen die een moodboard hebben ingestuurd mogen dit op de portfoliodag uitwerken. Maak daarom dan ook een interessant moodboard. Zorg ervoor dat je instagram op openbaar staat zodat de fotografen je instafeed kunnen bekijken.
 
DE THEMA'S ZIJN:
  • Portrait
  • Glamour 
  • Models Choice (Alleen met Moodboard)
 
MOODBOARD'S:
 
 portraitsmoodGlamourmoudboardModels choice2Sweetboudoir
 
VERGOEDING:
Omdat de huur van de ruimte en professionele make-up duur betaald wordt vragen we voor deze 4 luik fotoshoot een vergoeding van 50,- euro. De vergoeding dien je gepast voor de fotoshoot te voldoen. Je krijgt minimaal 15 standaard bewerkte foto's (min 4 per fotograaf) voor je Instagram of portfolio. Deze 15 aangeleverde foto's worden door de 4 verschillende fotografen uitgekozen en op hun eigenwijze bewerkt en via WeTransfer verstuurd. De aangeleverde foto's hebben een minimale resolutie van 1000x1000 pixels. Ook bestaat er de mogelijkheid om een foto uit de serie verkregen foto's te laten bewerken door een profesionele Retoucher, dit kan alleen in overleg met FinePixel en de fotograaf die de foto heeft gemaakt.
 
MUA(H):
Op deze dag zijn er drie professionele Make-up Artist’ s aanwezig, die met hun professionele make-up en haar styling je omtoveren tot een topmodel.  
 
Mua’s:
1 -?? 
2 -?? 
3 - ??
 
FOTOGRAFEN:
Op deze dag zullen er 4x verschillende getalenteerde fotografen aanwezig zijn die je op hun eigenwijze op de foto vastleggen. Dit doen zij dmv een opgezetten fotostudio's en binnen/buitenlocaties.  
 
Fotografen:
1 - Rob Bos van @finepixel.nl 
2 - ??
3 - ??
4 - ??
 
ART DIRECTOR:
Een Art Director laat je poses aannemen die je zelf niet had kunnen bedenken waardoor je fashionable gefotografeerd kan worden.
Tevens coachen de art directors jou bij de fotoshoot en adviseert je in het maken van een juiste kleding keuzes.
 
Art directors:
1 - ??
2 - ??
 
VIDEOGRAAF:
Er bestaat de mogelijk voor de modellen om een promo movie te laten maken van zich zelf door een heuze foto/videograaf. Deze videograaf breng jou als model op een professionele manier inbeeld en maakt daar een pakkende promo van. Mocht je interesse hebben in deze mogelijkheid dan kan je dat bij je inschrijving bekend maken. Omdat zo'n Promo/movie veel tijd inbeslag neemt (incl editting) is het hellaas niet voor ieder model mogelijk om een promo te laten maken. De videograaf kiest de juiste model uit voor zijn promo.
 
Videograaf: 
1 - ??
 
PHOTOSHOP RETOUCHER:
Aan deze modellendag is ook een profesionele Photshop retoucher verbonden die de gemaakte foto's naar een hoger level kan brengt. Je kan een foto uit jou serie laten bewerken door een photoshop Retoucher. Dit kan alleen met toestemming van de fotograaf.
 
Retoucher:
1 -  ??
 
TIPS VOOR DEZE DAG:
 
Op onze website staan een aantal tips die je kunt gebruiken als voorbereiding op deze dag [LINK]  . 
Volg deze [LINK] voor poses en inspiratie. Op onze Pinterestpagina (www.pinterest.com/finepixelz kunt u moodboards en foto ideeën vinden.

LOCATIE:

Multifunctionele Accommodatie (MFA) De Kreek Hoorn
Adres: Meetketting 1-3, 1689 XD Zwaag
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 0229 845 130  

TFP-OVEREENKOMST:

Wanneer u deelneemt aan deze dag gaat u akkoord met de TFP-Overeenkomst en de vergoeding die voor deze dag geldt.
Volg de LINK om de TFP-Overeenkomst te lezen.  
 

 

INSCHRIJVEN PORTFOLIODAG:

 
11034 small button designb

Belangrijk: Mocht je de link van het inschrijfformulier volgen via instagram schakel dan rechtsboven in het scherm over op je browser anders werkt het formulier niet naar behoren.

CONTACT:
Mocht je vragen hebben over deze dag stuur ons een DM via Instagram of maak gebruik van onze contactformulier