PORTFOLIOSHOOT
Vrijdag 16 oktober 2020 11-00 - 15:30
 
Altijd al een foto à la Doutzen Kroes op Instagram willen plaatsen of in je portfolio... Die droom kan werkelijkheid worden. Wij gaan een professionele fotoshoot organiseren waarbij jij in het middelpunt staat en waar je een topmodel kan zijn. Een unieke ervaring, maar vooral een middagje lol en een Insta-worthy foto die jou van je bijzonder kant laat zien. Ben je onder de 18+ dan ben je ook welkom, er moet dan wel een ouder bij de fotoshoot aanwezig zijn. Wil jij de professionele fotoshoot?  Schrijf je dan nu in. (Inschrijfformulier onderaan de pagina)
 
Op deze shoot zal er een mua(h) aanwezig zijn. Er is ruimte om 4 modellen uit te nodigen voor deze dag. Er wordt in een fotostudio opstelling foto’s (LOW KEY) gemaakt.  
 
HOE ZIET ZO'N SHOOT ERUIT:
De Portfolioshoot wordt verdeeld in blokken van 1 1/2 uur (make-up time). In het inschrijfformulier kan je aangeven hoe laat je aanwezig kan zijn zodat je ingedeeld kan worden op deze shoot. Je mag ook meerdere tijden invullen. Zo proberen we de wachttijd voor de modellen tot een minimum te beperken. Na de make-up ga je de fotostudio in waar je gefotografeerd wordt. Een Fotograaf laat je poses aannemen die je zelf niet had kunnen bedenken waardoor je fashionable gefotografeerd kan worden. Er bestaat ook de mogelijkheid om een kledingwissel te doen. Er is een ruimte waar je kan omkleden.  
 
DATUM EN TIJD:
16 oktober 2020 11:00 - 15:03
 
WIE ZOEKEN IK:
Voor deze Portfolioshoot zoek ik 4 verschillende fotomodellen. Je moet als model wel evaring hebben om mee te kunnen doen. De modellen worden uitgenodigd voor de verschillende thema's, dit kan je bij de inschrijving kenbaar maken voor welke thema je een portfoliofoto wil. Er is een mogelijkheid om 1x een kleding wissels te doen. Je kan meerdere thema's selecteren in het formulier. Wij kunnen helaas niet iedereen uitnodigen. Er zal een selectie moeten worden gemaakt uit de ingezonden inschrijvingen, Vergeet niet je beste foto bij de inschrijving bij te voegen of je instagram profielnaam in te vullen. Bij de thema "Models Choice" dien je zelf een moodboard te maken en deze in te sturen. Modellen die een moodboard hebben ingestuurd mogen dit op de portfolioshoot uitwerken. Maak daarom dan ook een interessant moodboard. Zorg ervoor dat je instagram op openbaar staat zodat wij je instafeed kunnen bekijken.
 
DE THEMA'S ZIJN:
  • Portrait
  • Glamour 
  • Models Choice (Alleen met Moodboard)
 
MOODBOARD'S:
 
 portraitsmoodGlamourmoudboard2Models choice2
 
VERGOEDING:
Omdat de huur van de ruimte en professionele make-up duur betaald wordt vragen we voor deze Portfoliohoot een vergoeding van 80,- euro. De vergoeding dient betaald te worden voor de fotoshoot dmv vooruitbetaling (Link onder het inschrijfformulier). Als je geselecteerd wordt krijg je hierover bericht. Je krijgt minimaal 4 bewerkte foto's per kledingset voor je Instagram of portfolio. Deze minimaal 4 aangeleverde foto's worden door mij uitgekozen en op mijn eigenwijze bewerkt en geretoucheerd en via WeTransfer verstuurd. De aangeleverde foto's hebben een minimale resolutie van 800x800 pixels. Ook bestaat er de mogelijkheid om een foto uit de serie verkregen foto's te laten bewerken door een profesionele Retoucher. Ook kunnen er foto's (volledige resolutie) bij besteld worden tegen een geringe betaling (standaard bewerkt) 10,- euro, Standaard bewerkt en geretocheerd 15,- euro
 
MUA(H):
Op deze dag zijn er een professionelen Make-up Artist’ s van Art of Color aanwezig, die jou met professionele make-up en haar styling je omtoveren tot een topmodel. 
 
MUA(H)'S
1 - ??
2 - ??
 
FOTOGRAAF:
1 - Rob Bos van FinePixel.nl
 
TIPS VOOR DEZE DAG:
Op onze website staan een aantal tips die je kunt gebruiken als voorbereiding op deze dag [LINK] 
Volg deze [LINK] voor poses en inspiratie. Op onze Pinterestpagina (www.pinterest.com/finepixelz kunt u moodboards en foto ideeën vinden.
 
LOCATIE:
Multifunctionele Accommodatie (MFA) De Kreek Hoorn
Adres: Meetketting 1-3, 1689 XD Zwaag
Provincie: Noord-Holland
Telefoonlocatie: 0229 845 130  
 
TFP-OVEREENKOMST:
Wanneer u deelneemt aan deze dag gaat u akkoord met de TFP-Overeenkomst en de vergoeding die voor deze dag geldt.
Volg de LINK om de TFP-Overeenkomst te lezen.  
  

INSCHRIJVEN PORTFOLIODAG:

 
11034 small button designb

Belangrijk: Mocht je de link van het inschrijfformulier volgen via instagram

schakel dan rechtsboven in het scherm over op je browser anders werkt het formulier niet naar behoren.

 

BETALEN PORTFOLIOSHOOT

Ben je als model geselecteerd dan kan je hieronder de vergoeding voldoen.  De vergoeding dient 1 week voor de shoot binnen te zijn.

Betalen button

 
CONTACT:
Mocht je vragen hebben over deze dag stuur ons een DM via Instagram of maak gebruik van onze contactformulier