TFP (Gratis) BIKINI/STRANDKLEDING BEACHSHOOT

FinePixel.nl organiseert ,op een vrijdag , op het strand van Hargen aan Zee Noord-Holland een Beachshoot. Deze Beachshoot is op basis van TFP (gratis) en wordt een paar keer georganiseerd. De Modellen die hiervoor in aanmerking komen moeten FinePixel.nl op Instagram volgen. Als je nog geen 18+ bent moet er een ouder(verzorger) toestemming geven om in te schrijven. Als je als miderjarige model wordt geselecteerd dan moet er een ouder(verzorger) bij de fotoshoot aanwezig zijn om toestemming te geven voor de fotoshoot

Uit een Instagram poll, die door ons is gehouden, is naar voren gekomen dat volgers hebben aangeven interesse te hebben in een Beachshoot met FinePixel. Er is op vrijdag  maar ruimte voor 4 modellen in 4 blokken van 1 uur. Daarom moet je als model je aanmelden door middel van een inschrijfformulier. Uit de inschrijvingen maakt Finepixel een keuze. Het is ook mogelijk om op een andere wijze gefotografeerd te worden op het strand denk daarbij aan strandkleding. Stuur dan met het inschrijfformulier een moodboard mee. Meld je snel aan en misschien zien we elkaar op de fotoshoot. Als je vragen hebt omtrend deze fotoshoot stuur me dan een DM.

Kleding:

Neem kleding mee waarin je gefotografeerd wil worden. Bereid je voor door een moodboard te maken met foto's en poses.  Je kan naar een locale kledingwinkel gaan en vragen of ze jou kleding/bikini mee willen geven in ruil voor promotie foto's. ennaams vermelding. 

Water:

Ook bestaat er de mogelijkheid om foto's in het water te maken denk bv aan (water/wethairshoot). Vergeet daarom dan ook niet om een badhanddoek mee te nemen. 

Accessoires:

Neem evt voor de strandshoot strand spullen mee zoals een strandbal, zonnehoed, baseball cap, zonnebril, strand laken, zonnebrand enz.

Locatie:

De locatie van de Beachshoot is op het strand van Hargen aan Zee Noord-Holland. Omdat er meerdere modellen komen kan het zijn dat ik op het strand al bezig ben met een ander model. kom dan naar de locatie (gps coordinaten) die via DM naar je toe is gestuurd.

 
Hargen aan zee
 
MOODBOARDS
 
beach moodboard 
 
Wij hebben op onze Pinterest pagina een bord met Beach fotoideen om zelf een moodboard te maken. [LINK]
Voor foto ideeen kan je kijken op onze Pinterest pagina [LINK]
De voorwaarden voor de levering van foto's kunt u hier nogmaals lezen [LINK]
 
Een beachshoot kan je ook tegen betaling gereserveerd worden. Voor meer info neem dan contact met ons op.
 
11034 small button designb