Fotowandeling (ook wel photowalk)

Neem je camera mee, dan gaan we samen met een groep enthousiaste fotografen wandelen en foto’s maken op een mooie locatie! Lijkt het je niet heerlijk om op stap te zijn met collega fotografen en op die manier je hobby te delen en nog veel te leren ook? Ik trakteer op koffie of iets anders lekkers en ik gids jullie door ons fotojachtgebied. Tijdens deze gezamenlijke fotowandeling is er alle tijd om te fotograferen. Daarom lopen we geen grote afstanden: ongeveer 1 tot maximaal 4 km. We gaan op zoek naar fotogenieke onderwerpen en situaties. Ik leer tijdens deze workshop je gaandeweg welke camera-instellingen zoals sluitertijd en diafragma je kunt gebruiken en waar je op moet letten qua compositie en standpunt. En natuurlijk krijg je waar nodig meer adviezen en tips. Na de photowalk kunnen de gemaakte foto’s worden gedeeld via mijn afgeschermde facebookpagina. Zo kunnen de deelnemers elkaar feedback geven over hun werk en kan ik het desgevraagd van tips en trucs voorzien.

Wat heb je nodig?
Voor deze workshop is elke camera geschikt: een spiegelreflexcamera, een compact camera of een systeemcamera. Elk merk is welkom. Je kunt ook met een heel simpele camera goed fotograferen! Het is wel handig dat je kunt omgaan met je apparatuur, maar verder heb je geen voorkennis nodig.Verder zijn een paar goede stevige schoenen wel aan te raden en natuurlijk bij het weer passende kleding.
Kosten
De kosten voor deze wandeling bedragen € 50,- per persoon (inclusief consumptie). De wandeling start om 12.30 uur op een nog nader te bepalen plaats.
Datum en plaats
Vrijdag 29 maart 2019 van 12:30 uur - 16:30 uur
Opgave
Opgave kan via het contactformulier.